Nieuwe reeks 'Vakantieliefdes' vanaf 13 maart bij Net5 (OPROEP!)

zondag 2 maart 2014

Vanaf donderdag 13 maart brengt Net5 een tweede reeks van het romantische realityprogramma 'Vakantieliefdes'. Hierin worden Nederlandse vrouwen herenigd met de liefde die ze tijdens hun vakantie hebben ontmoet.

De ene keer reizen de dames naar het buitenland, de andere keer komt hun vlam naar Nederland. Laait het vuur weer op of blijft het bij een mooie herinnering?


Op vakantie is alles mooi en fijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig om verliefd te worden. Een hele domper als je twee weken later alweer afscheid moet nemen van de Don Juan waar je tijdens de reis voor valt en met liefdesverdriet naar huis keert.

In 'Vakantieliefdes' kunnen Nederlandse vrouwen die vakantielover maar niet uit hun hoofd zetten en worden daarom herenigd met hun vakantieliefde. Elke aflevering worden twee dames gevolgd. De een reist naar het land van haar vlam, de ander wordt in Nederland opgezocht door haar vakantieliefde. Zo gaan er dames naar hun lover in Minnesota, Costa Rica of Ghana, terwijl andere vrouwen in Nederland worden opgezocht door hun geliefde uit Turkije, Argentinië of Kenia. Wat gebeurt er als de tortelduifjes weer samen zijn in het 'dagelijkse leven'? Ofwel, is het ware liefde of slechts een korte romance?

Aanmelden kan nog!
Kan jij die bijzondere jongen in het buitenland maar niet uit je hoofd zetten en wil je hem dolgraag weer ontmoeten? Je kunt je nog aanmelden voor het programma door een mail te sturen naar: vakantieliefdes@ctm.nl. Schrijf bij voorkeur kort iets over jullie liefde (liefst met een of twee foto's erbij). De producent neemt zo snel mogelijk contact met je op!

'Vakantieliefdes' wordt geproduceerd door CTM TV.

'Vakantieliefdes', vanaf donderdag 13 maart wekelijks om 21.30 uur bij Net5.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers