Ook RTL 4 komt met show rond Michael Jackson

maandag 16 november 2009

Nadat eerder SBS 6 al aankondigde dat er in 2010 een zaterdagavondshow komt rond de overleden Michael Jackson, staat een gelijkaardig project in de steigers bij RTL 4. Samen met de Vlaamse zender vtm maakt RTL 4 in 2010 de show 'Mijn Naam is Michael' (werktitel).

In 2010 brengt vtm samen met de Nederlandse zender RTL 4 ‘Mijn Naam is Michael’ (werktitel). Koen Wauters (in Nederland bekend van de finale van K2 zoekt K3' en Nicolette van Dam nemen de presentatie van dit gloednieuwe programma voor hun rekening.


Ze gaan op zoek naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson die de King of Pop op een overtuigende manier kunnen neerzetten. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij de populaire hits van Michael Jackson kunnen zingen zoals hij dat jarenlang succesvol deed, maar minstens zo belangrijk zijn de ongekende dansmoves.

 


Lees ook:
Nu al duizenden deelnemers voor 'Move Like Michael Jackson' (SBS 6)

DOSSIER: De Michael Jackson-oorlog

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers