Preview 'VoetbalVrouwen' te zien op Tien.tv

zaterdag 3 maart 2007

Op zondag 18 maart start op Tien de nieuwe dramareeks 'VoetbalVrouwen'. De ambitie van de zender is niet gering. De reeks moet op zijn minst evenveel kijkers halen dan 'Gooische Vrouwen'. Op de website van Tien is een uitgebreide preview én de volledige eerste aflevering te bekijken.

T


ien verwacht veel van 'VoetbalVrouwen', de nieuwe dramareeks die werd ontwikkeld door het productiehuis van film- en televisiemaker Johan Nijenhuis.
Nu al is er een aparte website van het programma waarop veel previews zijn te bekijken. Daarnaast vind je op tien.tv ook interviews met cast en crew en backstage-reportages.

Via de website van Tien kan je ook meespelen en kaarten winnen voor de exclusieve première van 'VoetbalVrouwen' in Tuschinski. Mailen hiervoor doe je naar tiennieuwsbrief@talpamedia.nl.

 

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers