Ronnie Flex in jury 'It Takes 2'

donderdag 15 februari 2018

Ronnie Flex is vanaf komend seizoen als nieuw jurylid te zien in 'It Takes 2'. Naast Gerard Ekdom en Angela Groothuizen beoordeelt hij de zangprestaties van negen bekende Nederlanders in deze duettencompetitie. 'It Takes 2' is vanaf zaterdag 24 maart te zien bij RTL 4.

Ronnie kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur: 'Ik breng veel van mijn tijd door in de studio met andere artiesten en denk dat ik daardoor goed een mening kan vormen en de valse nootjes er wel uit kan pikken. Ik ben altijd positief ingesteld en dat motiveert me ook om het beste uit mensen te halen. Kijk ernaar uit om mij als jurylid in 'It Takes 2' te laten verrassen.'


Onder leiding van het presentatieduo Gordon en Jamai wagen negen bekende Nederlanders zich aan dit grote zangavontuur. Zeven weken lang zingen de celebrity’s zo goed als ze kunnen samen met hun professionele zanger. Hun doel? De finale halen van deze bloedstollende duettenstrijd. Hun lot ligt in de handen van de vakjury en een 100-koppige publieksjury.

Jan Versteegh en Bibi Breijman winnaars vorige seizoenen De voorgaande seizoenen van 'It Takes 2' waren een groot succes. Zowel de vakjury als de publieksjury waren in de finale van seizoen één zwaar onder de indruk van het verborgen zangtalent van presentator Jan Versteegh. In het tweede seizoen ging YouTuber Bibi Breijman aan de haal met de winst. Beide finales werden bekeken door twee miljoen kijkers.

'It Takes 2', vanaf 24 maart om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers