SBS 6 op zoek naar 'Het Leukste Huis van Nederland'

woensdag 23 juli 2008

Waar staat het leukste huis van Nederland? Het nieuwe tv-programma 'Het Leukste Huis van Nederland' gaat op zoek naar het antwoord op deze vraag. Vanaf vandaag kunnen mensen die vinden dat ze wonen in een bijzonder, opvallend en vooral leuk huis zich opgeven via leukstehuis@sbs.nl.

B


innenkort gaat SBS 6 van start met de zoektocht naar het allerleukste huis van Nederland. Mensen die wonen in een klein kasteeltje in de bossen, of in een bijzonder huis midden op het water kunnen hun huis opgeven voor deze bijzondere verkiezing. Maar ook een doorzonwoning of rijtjeshuis maakt kans als bijvoorbeeld de indeling en inrichting zo is dat wonen in dit huis met recht een feestje genoemd kan worden.

Vanaf dit moment kan iedereen die vindt dat hij woont in het leukste huis van Nederland zich opgeven via het e-mailadres leukstehuis@sbs.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers