Speel mee met 'De Slimste Mens: De Slimsten vs De Rest'

maandag 28 augustus 2017

De succesvolle kenniskwis 'De Slimste Mens' gaat zijn elfde seizoen in en daarom is in december een speciale feestelijke jubileumweek!

In deze week gaat een aantal van de allerslimsten uit de afgelopen tien reeksen het opnemen tegen kandidaten uit het kijkerspubliek.


Iedereen die thuis op de bank altijd denkt dat hij/zij het beter weet, iedereen die topscores in de 'De Slimste Mens'-app behaalt, iedereen die denkt slimmer te zijn dan de BN’ers: je kan het nu bewijzen. 'De Slimste Mens: De Slimsten vs De Rest' is een week lang te zien vanaf maandag 11 december op NPO 2.

De KRO-NCRV gaat daarom vanaf vandaag op zoek naar kandidaten die het willen opnemen tegen de allerslimsten uit de afgelopen tien series. Kijkers en fans kunnen de test maken op deslimstemens.nl en zo kans maken om geselecteerd te worden voor de uitzending.

Ook kunnen luisteraars van 'De Wild in de Middag' op NPO Radio 2 kans maken om kandidaat te worden in 'De Slimste Mens: De Slimsten vs De Rest'.

'De Slimste Mens: De Slimsten vs De Rest', maandag 11 december, 20.25 uur op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers