Joe viert de zomer

vrijdag 22 juni 2018

De temperaturen stijgen en de lange schoolvakantie komt eraan: het is weer zomer en dat wil Joe vieren met 'Joe Hits The Road'.

Heel de zomer lang trekken de Joe-dj’s doorheen het land met de Joe-zomercaravan om live uit te zenden vanop de gezelligste stadsevenementen.


Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni rijdt de Joe-zomercaravan voor de allereerste keer deze zomer uit naar de Batjes op de Grote Markt in Roeselare. Vanuit de Joe-zomercaravan maken Joe-dj’s Leen Demaré (zaterdag en zondag 12.00 tot 16.00), Kenneth Stevens (zaterdag 16.00 tot 19.00) en Raf Van Brussel (zondag 16.00 tot 19.00) live radio en draaien ze de grootste zomerhits.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers