Kobe Ilsen weer op Radio 1

zondag 23 juli 2017

Nu de vakantie zijn volle hoogtepunt nadert, lanceert Radio 1 nog enkele nieuwe stemmen en programma's om de zomer helemaal perfect te maken.

Ilse Liebens, bekend van o.a. Studio Brussel en Canvas, presenteert vijf weken 'La La Liebens'. Ilse duikt voor Radio 1 de muzikale zomer in met warm aanbevolen festivaltips, de favoriete onderwegplaten van de luisteraar en een bak vol liefdevol geselecteerde platen.


Elke werkdag van 13.00 tot 16.00 uur, vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus.

#weetikveel
Ook Kobe Ilsen is opnieuw van de partij op Radio 1. Hij lost Koen Fillet af als nieuwsgierigaard en dummie van dienst in #weetikveel en stelt vragen over kleine dingen in een grote wereld.

Elke werkdag van 12.00 tot 13.00 uur, vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus.

'De Ochtend'
Michaël van Droogenbroeck komt de ploeg van de radioduiding versterken van 14 tot 25 augustus.  Hij neemt tijdens de weekdagen de presentatie van 'De Ochtend' voor zijn rekening.

'In de zomer houden de financiële markten meestal een zomerslaap. Ik maak van dat moment met plezier gebruik om gedurende twee weken achter de microfoon van Radio 1 plaats te nemen. Als prille tiener kreeg ik de liefde voor de radio te pakken bij de vrije radio, in augustus combineer ik dat met mijn passie om via de actualiteit kort op de bal te spelen.'

'De Ochtend', op weekdagen van 6.00 tot 9.00 uur op zondag van 7.00 tot 10.00 uur.

'The Summer of Love'
'The Summer of Love' was een van de hoogtepunten van de hippiecultuur. De zomer van 1967 in San Francisco, exact 50 jaar geleden, spreekt nog altijd tot de verbeelding. Een beter excuus is er niet voor Zaki om de beste verhalen en muziek uit die periode op te diepen en te delen met de luisteraars. Samen met de reeks verschijnt ook een Summer of Love-cd-box met boek.

Elke zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur, vanaf zaterdag 29 juli tot zaterdag 26 augustus.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers