Qmusic en Joe vanaf september via DAB+

woensdag 9 augustus 2017

Radiozenders Qmusic en Joe zullen vanaf september ook via DAB+ te beluisteren zijn. Medialaan heeft Norkring België als partner gekozen om alvast tot 2024 de DAB+ uitzendingen van Qmusic en Joe in Vlaanderen en Brussel te verzorgen.

Vanaf september zullen de radiozenders van Medialaan, Qmusic en Joe, dus beschikbaar zijn op het huidige DAB+ netwerk van Norkring. Hiermee doet Medialaan nu al wat pas verplicht wordt in september 2018.


Norkring zal het DAB+ netwerk trouwens verder uitbreiden waardoor er over afzienbare tijd in geheel Vlaanderen perfecte digitale radio in HD-kwaliteit te ontvangen zal zijn.

DAB+ is de digitale manier om naar de radio te luisteren. Het heeft als voordeel dat de geluidskwaliteit veel beter is (geen ruis, geen onderbrekingen). Via DAB+ verschijnt ook extra informatie over de programma’s en de artiesten die gespeeld worden. Het aanbod is bovendien groter en ook het zoeken naar een station is veel eenvoudiger. Mensen hebben een radio met DAB+ nodig om te kunnen luisteren.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers