Sven & Anke openen Joe Christmas House op Winterland in Hasselt - FOTO'S

zondag 10 december 2017

Joe is dé kerstradio bij uitstek in Vlaanderen en draait in december alleen maar kersthits. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx heeft zaterdag 9 december het Joe Christmas House geopend op Winterland in Hasselt.

 


 


Bekijk de foto's en video's van de opening van het Joe Christmas House nu op de Facebook pagina van TVvisie.

Ze deden dat met een speciale uitzending van 12.00 tot 16.00 uur, in aanwezigheid van de Hasseltse burgemeester Nadja Vananroye en de Kerstman. Joe-dj Raf Van Brussel stelde ook het Joe Kerstlied voor, dat hij samen met de andere dj’s heeft ingezongen. Twee weken lang, tot zondag 24 december, maken de Joe-dj’s er van 12.00 tot 23.00 radio. Er komen ook heel wat artiesten langs, zoals Tom Dice.

De magische Joe Kerstparade op vrijdag 22 december in Hasselt
Eén van de hoogtepunten van de kerstmaand van Joe is er op vrijdag 22 december met de Joe Kerstparade. Het magisch spektakel trekt voor de derde editie door de straten van Hasselt en zorgt voor het ultieme kerstgevoel met feeërieke praalwagens, sfeervolle muziek, kerstelfen en sneeuwmannen. Ook de Kerstman en de Joe-dj’s ontbreken niet op de Joe Kerstparade. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx telt die dag vanaf 08.00 af naar de start van de Joe Kerstparade met de Kerstparade Top 100.

Tijdens de twee weken in het Joe Christmas House presenteren Tess Goossens & Carl Schmitz (12.00 - 16.00) en Raf Van Brussel & Rani De Coninck (16.00 - 19.00) op weekdagen. Nathalie Delporte presenteert de eerste week met Bjorn Verhoeven (19.00 - 23.00) en de tweede week met Jan Bosman. In het weekend zijn Ann Van Elsen en Born (12.00 - 16.00) aan zet. Afwisselend presenteren ook nog Leen Demaré, Kenneth Stevens en Truus Druyts in het weekend.

Iedereen kan op joe.be ook luisteren naar Joe Christmas, een online radiostation. Het extra Joe-kanaal brengt heel wat kerstklassiekers, maar ook nieuwe kersthits zullen de revue passeren. Joe Christmas is 24 op 24 te beluisteren tot en met kerstdag, maandag 25 december, via joe.be.

Feestdagen met Evi Hanssen, Kris Wauters en Sven & Anke
Naast het Joe Christmas House doet Joe nog speciale dingen in december. Evi Hanssen brengt op maandag 25 december en 1 januari, telkens van 12.00 tot 15.00, twee specials van 'Het Heilig Huis van Hanssen'. 'Op kerstdag en nieuwjaarsdag blik ik met verschillende bekende gasten op een feestelijke manier terug op 2017 en we kijken ook vooruit naar 2018. Stel je een enorme feesttafel voor met alles erop en eraan', aldus Evi. Leen Demaré helpt op zondag 24 december van 14.00 tot 17.00 de Joe-luisteraars om hun ideale kerstmenu op te stellen tijdens 'Leens Kerstdiner'.

De laatste dag van het jaar begint om 10.00 met een best of van 'Zot Gedraaid', waarin Kris Wauters de leukste momenten van het afgelopen seizoen laat horen. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx sluit 2017 in schoonheid af met een speciale eindejaarsshow. Ze nodigen vanaf 20.00 uur heel wat luisteraars uit om samen af te tellen naar 2018. 'Wij zorgen voor een hapje en een drankje om er een spetterend feest van te maken. Ambiance verzekerd, want Sven zorgt voor echte party classics in de mix en de crème de la crème van de Vlaamse ambiancewereld komt ons vergezellen', vertelt Anke. Zo komen De Romeo’s, 2 Fabiola, Def Dames Dope, Isabelle A, Yves Segers en Belle Perez al zeker langs.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers