Vier van de zeven finalisten van MNM Start To DJ 2018 zijn bekend

woensdag 11 juli 2018

Deze zomer zoekt MNM opnieuw jong dj-talent in Start To DJ, de dj-wedstrijd van de jongerenzender. Voor het achtste jaar op rij gaat MNM op zoek naar een straffe, jonge dj die met enkele platen een feest in brand kan steken.

De winnaar van MNM Start To DJ 2018 treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK en Spynex én wordt een jaar lang het uithangbord van MNM. Als kers op de taart mag de winnaar op Ibiza in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike draaien.


Jonge dj’s kunnen hun eigen set en een video van zichzelf insturen om zich in te schrijven voor de nieuwe editie van de wedstrijd. Begin augustus barst de muzikale strijd los. Tussen maandag 30 juli en zaterdag 4 augustus vechten zeven geselecteerde kandidaten voor de felbegeerde titel van Start To DJ 2018 in surfclub De Kwinte in Westende. Op zaterdagavond nemen de twee sterkste dj's het tegen elkaar op in een bijzonder spannende finale en kennen we dé grote winnaar van Start To DJ 2018.

Eerste vier finalisten zijn bekend
Nog tot en met 25 juli maakt MNM-dj Laura Govaerts in De Avondshow elke woensdag twee nieuwe finalisten bekend. Vorige week werden Victor Van Vynckt uit Aalter en Charlene Mesdag uit Brugge voorgesteld aan het grote publiek.

Deze week is het opnieuw de beurt aan twee gloednieuwe finalisten: Jordi Dhooge en Felix Blieck.

Finalist 3: Merlo
Jordi Dhooge (alias Merlo, 21) uit Waarschoot kan zich als derde finalist naar voren schuiven. Overdag werkt hij als verzekeringsadviseur bij KBC, maar 's nachts kan je hem regelmatig achter de draaitafels vinden. Op 16-jarige leeftijd bracht Jordi een bezoekje aan Summerfestival, waar hij Hardwell aan het werk zag. Onmiddellijk kreeg Jordi de passie voor muziek over en wist hij dat hij ook wilde gaan dj'en. Jordi kijkt op naar Don Diablo en Dimitri Vegas & Like Mike en is een grote fan van dance muziek in het algemeen.

Finalist 4: Feel-X
Felix Blieck (alias Feel-X, 19) uit Brugge mag zich tot vierde finalist kronen. In september start Felix aan zijn eerste jaar grafische vormgeving in Syntra (Brugge). Hij zette zijn eerste stappen als dj bij de lokale radio Villa Bota in Brugge en kwam zo in contact met muziek en platen draaien. Felix deed veel ervaring op en groeide uit tot een echte dj. Vroeger keek hij op naar Hardwell, maar nu voelt hij zich vooral verwant met Martin Garrix.

'MNM Start To DJ', van maandag 30 juli t.e.m. vrijdag 3 augustus van 19.00 tot 22.00 uur op MNM.
'Finale MNM Start To DJ', zaterdag 4 augustus van 16.00 tot 18.00 uur op MNM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers