Dit is het menu van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 5 maart 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Spring roll met noedels, Thaise dressing en een pindadip
Jeroen serveert rijstpapierrolletjes gevuld met rauwkost en glasnoedels met twee dipsausjes.


Dinsdag: Aardappelchurros met chorizo en limoenaioli met gekonfijte paprika
Jeroen legt zich toe op de bereiding van een pikante snack in de vorm van hartige, Spaanse churros met gebakken chorizo en een zachte lookmayonaise met limoen en gekonfijte paprika.

Woensdag: Rogvleugel met lintpasta en courgette- en wortelslierten
Jeroen gaat op de culinaire toer met een fijn stukje vis van topkwaliteit. De rogvleugel wordt van de graat gehaald en geserveerd met lintpasta, fijne sliertjes courgette en wortel en een romig sausje met groene kruiden en citroen.

Donderdag: Pompeschitterstaart
Jeroen maakt een ware zoete klassieker: een pompeschitterstaart met fruit uit blik en kaneel.

Vrijdag: Rosbief met erwten, wortelen en Yorkshire pudding
Chef Jeroen Meus zet goeie ouwe dagelijkse kost op tafel: een zondagse rosbief met gestoofde erwtjes en wortelen, een lekker Britse Yorkshire pudding en gravy, oftewel smaakvolle vleesjus.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.


Lees ook:
Deze 'Dagelijkse Kost' tovert Jeroen Meus deze week op je bord!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers