'American Ninja Warrior' nieuw op Q2

vrijdag 20 september 2019

Wie van spanning en sensatie houdt, kan vanaf nu zaterdag 21 september om 18.50 uur afstemmen op Q2 voor 'American Ninja Warrior'.

In het tiende seizoen van deze Amerikaanse show moeten deelnemers elke week een haast onmogelijke hindernissenbaan afleggen. Wie het volledige parcours met glans volbrengt, kroont zich tot 'American Ninja Warrior' en neemt de hoofdprijs van $1,000,000 mee naar huis. Hieronder 6 opvallende weetjes op een rij in aanloop naar de eerste aflevering:

1- Eén van de deelnemers is Jessie Graff, stuntvrouw in films zoals 'X-Men' en 'Knight and Day'
Tijdens dit seizoen waagt Jessie Graff haar kans om 'Ninja Warrior' van Amerika te worden. Ze is als professionele stuntvrouw te zien in verschillende films zoals 'X-Men: First Class', 'Knight and Day' en 'Wonder Woman'. Haar bijnaam is 'Tumbleweed' en ze heeft een zwarte band in Taekwondo, een zwarte sjerp in Kung Fu en is getraind in vijf andere vechtsporten.

2- Verschillende obstakels uit de show zijn geïnspireerd op films
Tijdens het tiende seizoen zijn de obstakels 'The Broken Bridge' en 'The archer steps' te zien, geïnspireerd op de film 'Mission Impossible: Fallout'. Ook 'Jurassic World: Fallen Kingdom' werd gepromoot via twee obstakels: 'The Jumper Cables' en 'Doorknob Drop'. Benieuwd of een T-rex het parcours tot een goed einde kan brengen?

3- Zanger Ne-Yo was ooit een van de deelnemers
Ne-Yo is een van de vele beroemdheden die deelnam aan de speciale editie 'Celebrity Ninja Warrior'. Deze televisie-uitzending werd georganiseerd in het kader van de Amerikaanse Rode Neuzen Dag en is bedoeld om geld in te zamelen voor kinderen die in armoede leven.

4- Wil jij ook een echte 'Ninja Warrior' worden? Het kan!
Na het bekijken van de afleveringen zin gekregen om jezelf om te dopen tot Ninja Warrior? Dat kan! In Gent vind je het trampolinepark 'JumpSky' met het Ninja Warrior obstakelparcours. Met twee verdiepingen en 14 obstakels is dit het grootste attractiepark van Europa.

5- American Ninja Warrior, ook beschikbaar als game
Toch liever de spanning van American Ninja Warrior comfortabel vanuit je zetel beleven? Sinds maart 2019 is het spel 'American Ninja Warrior Challenge' beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Je kan het spel alleen spelen of de strijd met een aantal vrienden aangaan.

6- Verschillende obstakels werden ontworpen door fans
Niet alleen de deelnemers, maar ook de fans worden uitgedaagd bij American Ninja Warrior. Via de 'Obstacle Design Challenge' kunnen fans een eigen idee voor een berucht obstakel indienen. De leukste inzending komt tot leven in het volgende seizoen. De winnaar krijgt eveneens de kans om zijn of haar creatie te bewonderen in real-life.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers