Anne organiseert familiedag in Bobbejaanland

dinsdag 10 juli 2012

Anne, de digitale muziekzender die enkel te bekijken is via Belgacom TV, organiseert op 22 juli voor het derde jaar op rij de anne familiedag. De anne familiedag is een feest voor het hele gezin waarbij iedereen voor een prijsje kan genieten van een dagje Bobbejaanland. Daarnaast zijn er die dag meer dan 35 artiesten in het park aanwezig.

Zij nemen plaats aan de signeerstanden, gaan met de fans op de foto in de Photobooths en velen geven ook een mini-concert op het podium in het anne-dorp.

Uniek is dat Bobbejaanland en anne die dag een grote korting aanbieden zodat gezinnen met z’n allen aanwezig kunnen zijn voor een unieke dag vol attracties en muziek van bij ons. Een ticket is die dag maar liefst € 13 goedkoper dan een andere dag in het park. Daarnaast kunnen mensen met een abonnement op Bobbejaanland ook gewoon gratis binnen.

Wij kunnen vol trots alvast deze eerste namen aankondigen die hun komst reeds bevestigden:

Belle Perez, Gene Thomas, 3M8S (Dean, Kevin & Dennis), David Vandyck, Tyana, Get Ready, Lindsay, The Sunsets, Maureen, Jessy, Jeronimo, De Pitaboys, Danny Fabry, Sasha Rosen, Wim Soutaer, Luc Steeno, 2Fabiola, Trisha, Mathieu & Guillaume, Ian Thomas, Teek, Iris (Eurosong 2012), Alice Avery, Alyssa, Eline De Munck, Udo, Marjolein, Steve Tielens, Wim Leys, Bart Van Den Bossche, Noa, Matthias Lens, Marc Matthys (Winnaar anne zoekt talent), Minno, Lisa Del Bo, Carina, Nelson,...

Binnenkort worden nog een pak extra namen bekend gemaakt.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers