Anne zendt 'Rimpelrock' ook dit jaar weer live uit

zaterdag 13 augustus 2011

Ook dit jaar trekt anne op 14 augustus naar Kiewit in Hasselt. Voor het derde jaar op rij kunnen ook de kijkers van anne meegenieten van het leukste muziekfestival van het jaar: 'Rimpelrock'.

Ook deze jubileumeditie (10e editie) brengen we live bij jou in de huiskamer. Dit jaar staan onder andere Adamo, Natalia, Jan Smit, Paul Potts, Nick & Simon, Willy Sommers en Sam Gooris op het programma.

Je krijgt niet alleen de concertbeelden, maar ook de sfeer op het veld verliezen we niet uit het oog. Onze drie anne presentatoren zijn erbij en trekken met onze cameraploegen het veld op: Dean, Gene Thomas en Jeroen Minnebo brengen verslag uit.

Zij gaan op zoek naar de leukste outfits, de kranigste fans en spelen ook knotsgekke wedstrijden op het festivalveld met de bezoekers voor foute prijzen.  Natuurlijk leggen onze gezichten de aanwezige artiesten ook het vuur aan de schenen.

‘Wij zijn trots, dankzij Belgacom TV, ook dit jaar weer Rimpelrock live op de buis te kunnen brengen. Het is ondertussen een traditie geworden. En dit jaar gaan we verder; naast de tv uitzending zal er ook vanalles te beleven vallen op anne.be en de anne Facebookpagina.’, aldus Krijn Jonckheere, Station Manager van anne.

Door de uitzending op anne kunnen ook dit jaar heel wat Limburgse bejaardentehuizen meegenieten van de sfeer op het veld en de muziek op grote schermen zonder zich te moeten verplaatsen.

Op zaterdag 20 augustus zie je trouwens om 14u00 en om 20u00 een ‘Best of Rimpelrock 2011’ aflevering op anne voor wie de hoogtepunten nog eens wil herbeleven.

Het wordt een drukke dag voor anne presentator Dean, want ’s avonds laat hij z’n collega’s Gene en Jeroen achter op het Rimpelrock-veld en trekt hij naar Boortmeerbeek voor de presentatie van ‘anne presenteert: De Idolen’.


'Rimpelrock' zie je live op zondag 15 augustus exclusief bij anne:

  • 14.00 Rimpelrock Live (deel 1)
  • 18.30 Onderbreking (Belle Perez  - 'Diez' in Café Local – 'Coupe Soleil' & videoclips)
  • 20.30 Rimpelrock Live (deel 2)


Anne zie je op kanaal 15 van Belgacom TV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers