Ardennen-week met mysterieus moordspel in Cluedo-B&B

zondag 17 juni 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 juni trekt 'Met Vier in Bed' naar de Ardense hoogtes voor natuur, cultuur en een nieuwe portie vakantieadressen.

In Vielsalm wordt er gelogeerd in een voormalige kruidenierswinkel en in het middeleeuwse dorpje Villers-Sainte-Gertrude genieten gasten van een uitgebreide wellness. Voor wie het wat avontuurlijker mag zijn: in Soy wordt er overnacht in een gerestaureerde pipowagen en in Hastière-par-delà slapen de bezoekers in de kamers van Colonel Mustard, Professor Violet en Miss Rose, waar ze speuren naar een moordenaar in een unieke Cluedo-B&B.

Maandag: Au Magasin in Vielsalm
Op een zucht van de Baraque de Fraiture ligt Au Magasin, het eerste adresje van de week. Limburgers Christa en Ivo verhuisden vier jaar geleden naar de Belgische Ardennen, nadat Ivo stopte met zijn bouwbedrijf wegens een burn-out. Het koppel had nood aan verandering. In het gezellige dorpje Vielsalm stuitten ze op een voormalige kruidenierswinkel, die groot genoeg was om in te wonen én gasten in te ontvangen. Met veel passie begon Ivo aan de intensieve verbouwingswerken. Intussen telt hun B&B 5 kamers, elk met een link naar hun geschiedenis. Ook in de rest van het interieur komen elementen van de oude winkel terug. Maar niet alleen voor de geschiedenis moet je in Au Magasin zijn, want ook aan huiselijkheid en gastvrijheid hechten Christa en Ivo veel belang.

'Met Vier in Bed', maandag 18 juni om 21.10 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers