Bart Peeters brengt ode aan zichzelf in 'Tegen De Sterren Op'-versie van 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 18 april 2017

'Liefde voor Muziek' scheert hoge toppen op het televisiescherm, dus ook in 'Tegen de Sterren Op' kan het succesvolle format niet achterblijven. Op woensdagavond 19 april krijgt de kijker alvast een bijzondere vooruitblik naar de aflevering waarin Bart Peeters centraal staat.

Natalia (Nathalie Meskens), Josje (Ella Leyers), Isabelle A (Tine Embrechts) en Lady Linn (Clara Cleymans), brengen namelijk samen een ode  aan de énige échte. En als Bart in de buurt is, moet hij natuurlijk meedoen, ook al krijgt hij de tekst pas op het podium voor de eerste keer te zien.


Binnenkort krijgt Gert Verhulst een eigen talkshow, die hij presenteert vanop zijn boot in Antwerpen. Maar een talkshow op een boot, is dat wel een goed idee? Exclusieve beelden van een testaflevering tonen dat het toch niet zo vanzelfsprekend is voor Gert (Guga Baùl) en zijn gasten. Houden Peter Goossens (Ivan Pecnik), Liesbeth Homans (Tine Embrechts) en Sam Gooris (Chris Van Espen) hun hoofd erbij, of worden ze toch wat zeeziek van al dat geschommel?

De overdosis paaseieren van afgelopen weekend is stilaan verteerd, maar bij Jezus (Chris Van Espen) ligt er nog het één en ander op zijn maag. Hij wordt na zijn verrijzenis geconfronteerd met wat er allemaal mis is met de wereld vandaag.

In 'De Sollicitatie' worden werkzoekenden gevolgd terwijl ze gaan solliciteren voor een nieuwe job. Ook BV’s moeten soms op zoek naar nieuw werk, en dus krijgen ze bij 'Tegen De Sterren Op' de kans om een goede indruk na te laten op de interviewer (Chris Van Espen) van dienst. Deze keer zijn Siegfried Bracke (Ivan Pecnik) - nu hij beter niet te veel meer cumuleert - en Lore Boonen (Tine Embrechts) - nu Tom op pensioen is - op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Jani Kazaltzis gaat sinds kort weer elke week een nieuw avontuur aan in de tweede reeks van 'Jani Gaat'. Deze week is dat wel een heel bijzondere uitdaging, want 'Jani Gaat…heen'. De stylist (Chris Van Espen) dompelt zich immers onder in de wereld van de begrafenisondernemers.

Kim Clijsters is misschien al enkele jaren op pensioen als professionele tennisster, maar dat betekent niet dat ze het minder druk heeft. Drie kinderen en een eigen tennisacademie, je zou voor minder nood hebben aan wat me-time. 'Tegen De Sterren Op' gunt haar dat, en dus gaat Kim Clijsters ‘Tête-à-tête’ met… Kim Clijsters (Nathalie Meskens).

'Tegen De Sterren Op', woensdag 19 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers