BelgiŽ-San Marino donderdag live op VTM

woensdag 9 oktober 2019

Na 6 kwalificatiewedstrijden is BelgiŽ met een maximumscore van 18 punten op 18 de grote koploper in hun groep. Eťn zege moeten de Rode Duivels nog binnenhalen om hun deelname aan het EK 2020 te verzekeren.

Met de interland tegen San Marino in het vooruitzicht, op donderdag 10 oktober om 20.25 uur, lijkt dat slechts een formaliteit te worden. Maar bondscoach Roberto Martínez is ambitieus. Hij wil verder kijken richting groepswinst voor een gunstigere positie bij de loting. Ook voor de wedstrijd tegen Kazachstan, op zondag 13 oktober om 14.40 uur, mogen de Belgen het dus niet laten afweten.

Op zondagnamiddag volgt tweede Rode Duivels-duel
Na ontvangst van de Sanmarinezen in het Koning Boudewijnstadion trekken de Duivels zondag 13 oktober naar Kazachstan voor hun tweede confrontatie van de week. Tijdens de thuismatch konden ze de Kazachen gemakkelijk opzijzetten met een 3-0-overwinning. Afstemmen op de wedstrijd Kazachstan-België kan op zondagnamiddag, om 14.40 uur.

Presentator Maarten Breckx ontvangt zowel donderdagavond als zondagnamiddag analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons in de studio. Commentaar is er van Dirk Derferme. België-San Marino en Kazachstan-België zijn live te volgen bij VTM, VTM GO en in de HLN-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers