'Ben 10', 'Teen Titans Go!' en 'Dorothy en de Tovenaar van Oz' in maart op Cartoon Network en Boomerang

zaterdag 2 maart 2019

'Ben 10' is in maart terug met een nieuw seizoen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand.

Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad!

Nieuw seizoen 'Ben 10'
Vanaf 11 maart, elke weekdag om 20.35 uur

In seizoen 3 doet Opa Max’ goede vriend Phil Team Tennyson de Omni-heli cadeau; een ultramodern vliegend voertuig dat de Roestbak kan vervoeren tijdens buitenlandse avonturen. Al tijdens de eerste testvlucht worden ze gedwarsboomd door Stoom Smythe die handelt in opdracht van een mysterieuze, sterke vijand: Forever Knight.

Zet je schrap voor de nieuwste 'Ben 10' avonturen in seizoen 3, vanaf 11 maart elke weekdag te zien om 20.35 uur, alleen bij Cartoon Network.

'Teen Titans Go!' is terug
Vanaf 4 maart, elke weekdag om 15.20 uur

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in Teen Titans Go! Ontdek hoe het leven van een tiener-superheld er nu echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle grappige momenten daar tussenin. Één ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur!

Nieuwe afleveringen van 'Mighty Magiswords'
Vanaf 18 maart, elke weekdag om 19.40 uur

De broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team 'Krijgers te Huur' en ze staan altijd klaar voor een uitdaging. Gigantische varkens, gigantische spinnen of een gigantisch oude dinosaurus: ze kunnen elke gigantische uitdaging aan, maar dat niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords! Voor zelfs de meeste bizarre situaties is er wel een zwaard te vinden. Zo is er de Cactus Magisword, de Dolfijn Magisword en de Tomaat Magisword, die reusachtige tomaten afschiet.

Kijk naar de nieuwste Magiswords tijdens 'Mighty Magiswords' vanaf 18 maart, elke weekdag om 19.40 uur.

Met Dorothy opnieuw naar Oz!
Vanaf 9 maart, elk weekend om 9.15 uur

In 'Dorothy en de Tovenaar van Oz' wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar de spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.

Nieuwe afleveringen van 'Dorothy en de Tovenaar van Oz' zie je vanaf 9 maart, alleen bij Boomerang. Mis de magische avonturen niet en zet je tv tijdens het weekend aan om 09.05 uur.

Breng het weekend door met Mr Bean!
Vanaf 2 maart, elk weekend om 10.40 uur

Mr. Bean is weer te zien op Boomerang met het Mr. Bean Weekend! Overal waar Bean komt, ontstaan er problemen! Wat weet hij nu weer op eigenaardige en komische wijze naar zijn hand te zetten? Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers