'Buren' - INHOUDEN week 17

zondag 22 april 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De oersoap is nog altijd springlevend. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 

 

Deze week in 'Buren':

Maandag 23 april - aflevering 7587
Aaron en David vieren samen Anzac Day en gaan helemaal op in wat deze speciale dag voor hen betekent. Amy heeft spijt van haar beslissing en zoekt bevestiging bij Aaron, maar hij reageert niet zoals ze had gehoopt. Paige organiseert samen met Mark een barbecue ter gelegenheid van Anzac Day, maar waar is Jack?

Dinsdag 24 april - aflevering 7588
Het plan van Terese om Lassiters nieuw leven in te blazen dreigt in het water te vallen door een slechte recensie. Sheila komt met een oplossing op de proppen, maar kan ze Terese wel overtuigen? David worstelt met de houding van Aaron en vraagt zich af of hij iets over het hoofd ziet. Susan vangt een glimp op van de ware aard van Finn en maakt zich onmiddellijk zorgen: hoe ver wil deze man gaan om zijn zin te krijgen?

Woensdag 25 april - aflevering 7589
Wanneer haar gevoelens voor Finn weer opborrelen, staat Elly voor een dilemma: kan ze hem genoeg vertrouwen om hun relatie een nieuwe kans te geven? Terese voelt zich bedreigd door Brooke en haar aandacht voor Gary. Kan ze een manier bedenken om Brooke uit zijn leven te houden? Finn spant Xanthe voor zijn kar om haar leerkrachten en medeleerlingen in het oog te houden. Zit ook hier weer meer achter?

Donderdag 26 april - aflevering 7590
Xanthe vangt een gesprek op tussen Elly en Susan dat haar doet twijfelen aan de intenties van Finn. Tylers zelfvertrouwen zakt onder nul na een confrontatie met een van de gasten van het hostel. Kan hij zijn emoties onder controle houden? David weet niet meer waar hij staat in zijn relatie met Aaron en vraagt raad aan Jack. Die moedigt hem aan om zijn hart te volgen, maar is David daar wel klaar voor?

Vrijdag 27 april - aflevering 7591
De dag van de grote barbecuewedstrijd is aangebroken en de buren zijn er helemaal klaar voor. Verloopt alles vlot of zullen de spanningen hoog oplaaien? Amy kan Leo maar niet uit haar hoofd zetten. Wanneer ze hem op de barbecue met een andere vrouw ziet, stort ze helemaal in. David volgt het advies van Aaron en probeert een van de backpackers te versieren, maar dat loopt niet zoals hij had verwacht.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers