'Buren': week 17 (2019) - PREVIEW

zondag 21 april 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 Deze week in 'Buren':

Maandag 22 april 2019 - aflevering 7788
Izzy's bizarre verzoek zorgt voor spanningen tussen Susan en Karl. Susan hoopt dat Karl uit zichzelf de juiste keuze zal maken, maar dat blijkt niet zo evident te zijn voor hem. Ook tussen Paige, Mark en Jack is de spanning te snijden, want Mark voelt dat Paige en Jack een speciale band hebben. En dat zet hem aan tot een drastische beslissing. Yashvi probeert verschillende werkervaringen op te doen, maar niks lijkt haar te liggen. Tot Jimmy haar vraagt hem te leren voetballen.

Dinsdag 23 april 2019 - aflevering 7789
Paige worstelt met de woorden van Mark. Heeft hij gelijk en zijn zij en Jack voor elkaar gemaakt? Gelukkig is Lauren er om haar bij te staan. Terese haar pogingen om toenadering te zoeken tot Piper vallen allemaal in het water, uiteindelijk zelfs letterlijk. David en Aaron proberen een luisterend oor te zijn voor Rafael, die duidelijk een dubbele agenda heeft. En het is David die met de ogen wijd open in zijn val loopt...

Woensdag 24 april 2019 - aflevering 7790
Paige en Jack zijn nerveus voor hun eerste afspraakje, dat abrupt wordt verstoord door Dipi en haar theatervrienden. Bovendien worden ze in de gaten gehouden door Steph. Terese neemt Gary in vertrouwen, wat hem ertoe aanzet de confrontatie aan te gaan met Piper. Doet hij hier goed aan, of slaat hij de bal opnieuw mis? David laat zich helemaal inpakken door Rafael, die zijn kans schoon ziet een versnelling hoger te schakelen in het uitvoeren van zijn snode plannen.

Donderdag 25 april 2019 - aflevering 7791
Er wordt langs alle kanten aan Karl getrokken. Clive wil weten waar de donatie blijft, Izzy wil dat hij zo snel mogelijk een beslissing neemt en Susan maakt hem duidelijk dat hun huwelijk het niet zal overleven als hij Izzy haar zin geeft. Welke keuze Karl ook maakt, hij zal iemand teleurstellen. Ondertussen komt Paul in nauwe schoentjes terecht en dat zou weleens iets te maken kunnen hebben met de nieuwe scharrel van David. Slaagt Leo erin om de meubelen te redden?

Vrijdag 26 april 2019 - aflevering 7792
Ten huize Kennedy lijkt de storm afgewend, maar Karl en Susan weten niet dat Izzy er op eigen houtje in geslaagd is te pakken te krijgen wat ze nodig heeft om haar droom waar te maken. Amy neemt een impulsieve beslissing over Jayden, en dat is niet bepaald naar de zin van Paul. Zal ze hier spijt van krijgen? Ben is het noorden kwijt en weet niet wat hij met zijn leven wil aanvangen. Steph adviseert hem om de familie van zijn vader te bezoeken. Maar is dat wel een goed idee?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers