Dames arriveren op buitenlandse erven in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

zondag 23 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De boeren zijn na enkele bewogen weken weer uitgewaaierd over de wereld. Tijdens de dates in BelgiŽ werden zaadjes van liefde gepland, en nu maar hopen dat alles gaat bloeien.

De keuze van de boeren hun drie favoriete vrouwen werd gevolgd door gemiddeld 772.132 kijkers (live +3), goed voor een marktaandeel van 34,2 % (VVA 18-54). De aflevering van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' op maandag 24 september volgt 11 vrouwen vanaf de start van hun trip, tot hun eerste dag in Noorwegen, Canada, Australië en Duitsland. 11 vrouwen inderdaad, want de dames van Manu vertrekken pas volgende week… en eentje haakte af.

Het is Jitse die het slechte nieuws kreeg van Dina Tersago. Siska, één van zijn drie favorieten, kreeg na de groepsdate met Jitse gevoelens voor iemand en wil dan ook fair zijn naar de zorgboer toe. Jitse is wat teleurgesteld, zeker omdat hij al twijfelde tussen Siska en een andere dame. Hij besluit zijn andere favoriete alsnog te vragen of ze toch geen zin heeft om naar Noorwegen te komen. Wie belt hij? En geeft zij Jitse nog een kans?

An Lemmens is onderweg naar Australië met twee gebackpackte dames, Romina en Stephanie. Laura is er niet bij, zij zat tot nu in Indonesië en reist rechtstreeks door naar Sydney. Van daaruit vertrekt het viertal samen naar Narrabri, waar Jan hen zenuwachtig opwacht. 'Met één vrouw is het al niet eenvoudig, en nu gaan er hier drie kiekens in mijn kot zitten', lacht hij. 'Hebben jullie al goesting om terug te draaien, of zien jullie het hier nog zitten?', vraagt ie als ze door de droge outback rijden.

'Nu ze onderweg zijn komen de zenuwen eraan', zegt Bjorn. Hij doet dan ook alles om een goede eerste indruk te maken, en ontvangt de dames met zijn homemade honingwijn en een zelfgemaakte Canadese schotel. Evelyn is al half gewonnen: 'Alleen al daarvoor zou ik hier komen wonen (lacht)'.

Severien, Joëlle en Jits roadtrippen samen met de wagen naar Duitsland. Jeroen begeeft het bijna van de stress. 'Ik krijg al zweethanden en koppijn, ik ben zenuwachtig. Wat gaan ze vinden van Duitsland, wat gaan ze vragen? Dat begint allemaal in me op te komen en dan wordt ik weer gestresseerd en krijg ik koppijn. Ik heb al een pijnstiller moeten nemen.'

Boer zkt Vrouw EXTRA, op VTM.be en de VTM app
Maandag 24 september met Sean Dhondt

Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar 'Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond' stopt, gaat 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra' online net dat stapje verder.

Op maandag 24 september gaat het over het type van boer Manu en over de liefde volgen, over de landsgrenzen heen. Dat Manu een duidelijk type heeft wordt al snel duidelijk uit zijn keuze na de speeddates. Zijn dames lijken immers als drie druppels water op elkaar. Waar hangt zijn keuze van af en welke kenmerken zijn daar aan te koppelen? Sean Dhondt komt vertellen over hoe zijn vrouw Allison hem gevolgd is naar België, en welke gevolgen dat allemaal had. Hoe breng je dit aan bij de familie? En wat zijn de moeilijkheden die je samen moet overwinnen?

'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', maandag 24 september om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers