De clips uit '#LikeMe' - VIDEO

zondag 20 januari 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Vorige week zondag konden jonge en minder jonge Ketnetters voor het eerst kennismaken met '#LikeMe', een nieuwe fictiereeks op Ketnet met een hoog musicalgehalte.

In de tweede aflevering, #FRIENDS, aanvaardt Caro een vriendschapsverzoek van de mysterieuze Ruben. Maar wie hij is, en of die kerel wel te vertrouwen is, dat is maar de vraag. Op school krijgt Caro het hard te verduren. De populaire queen bee, Camille, maakt Caro het leven zuur. Gelukkig kan Caro rekenen op haar vrienden, Yemi en Kiona. Zij ontdekken in deze aflevering waarom Caro met haar ouders verhuisd is van de Ardennen naar Antwerpen. Caro’s mama heeft kanker en moet dichter bij een ziekenhuis wonen.

Net als in de vorige aflevering komen ook in #FRIENDS een aantal bewerkingen van Nederlandstalige en Vlaamse klassiekers aan bod. Je kent ze ongetwijfeld nog van vroeger: 'Een Vrouw' van Opium en 'Porselein' van Yasmine. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van '#LikeMe'.

Opium: 'Een Vrouw'
Het nummer 'Een Vrouw' (1998) vierde vorig jaar nog zijn twintigste verjaardag. Het was de grootste hit van Opium, een Vlaams vrouwentrio gevormd door Inge Moerenhout, Katia Alens en Joyce De Troch.


Yasmine: 'Porselein'
'Porselein' is waarschijnlijk een van de bekendste nummers van Yasmine, de artiestennaam van Hilde Rens. In 1997 werd het nummer bekroond met de Radio 2 Zomerhit voor Beste Nederlandstalige Opname.


Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers