De filmplannen van CAZ

vrijdag 1 maart 2019

Op maandag 4 maart brengt CAZ om 20.40 uur de actiethriller 'Premium Rush' uit 2012 met Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon en Dania Ramirez. Joseph vertolkt de rol van Wilee, een fietskoerier uit New York, die een envelop krijgt van een onbekende vrouw.

Hij krijgt van haar slechts 90 minuten tijd om de omslag te bezorgen op een adres in Chinatown. Wilee krijgt wel tegenwind wanneer een undercoveragent opduikt die de envelop opeist.

Op dinsdag 5 maart herdenkt CAZ om 20.40 uur acteur John Belushi, met de komedie 'The Blues Brothers' uit 1980, waarin hij de rol van Jake Blues speelt. Belushi overleed op 5 maart 1982 aan een onopzettelijke overdosis. Wanneer Jake Blues uit de gevangenis wordt ontslagen, bezoekt hij samen met zijn broer Elwood, vertolkt door Dan Aykroyd, het weeshuis waar ze werden grootgebracht. Zuster Maria Stigmata vertelt hen dat de instelling in geldnood zit. Jake krijgt een goddelijke ingeving: hij zal zijn vroegere bluesband nieuw leven inblazen. In de film is ook een glansrol voor de onlangs overleden Aretha Franklin.

Op vrijdag 8 maart is er om 20.40 uur de misdaadfilm 'Death on the Nile' uit 1978 met Peter Ustinov, Mia Farrow en Simon MacCorkindale, naar het boek van Agatha Christie. Bijna iedereen aan boord van het cruiseschip S.S. Karnak dat over de Nijl vaart, heeft een motief om de rijke erfgename Linnet Ridgeway uit de weg te ruimen. Wanneer Linnet dood wordt aangetroffen, moet de Belgische detective Hercule Poirot het mysterie ontrafelen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers