De filmplannen van Vitaya

vrijdag 11 januari 2019

Op maandag 14 januari is er om 20.35 uur de romantische komedie '500 Days of Summer' uit 2008 met Joseph Gordon-Levitt, die de rol van Tom speelt en Zooey Deschanel als Summer.

Tom verzint voor zijn beroep wenskaartteksten en is een hopeloze romanticus. Hij gelooft nog steeds heilig in het bestaan van een betoverende, voorbestemde liefde en heeft het dan ook verschrikkelijk moeilijk wanneer zijn vriendin Summer hun relatie verbreekt. Om te weten te komen waar het precies is fout gelopen, overloopt hij de vijfhonderd dagen die hij met Summer heeft doorgebracht.

Later die avond start om 22.20 uur het 12e seizoen van 'Don't Tell The Bride'. In de Britse realityreeks geven aanstaande bruiden de organisatie van hun huwelijk uit handen aan hun bruidegom.

Op woensdag 16 januari brengt Vitaya de tv-première van het romantisch drama 'By The Sea' uit 2015 met Brad Pitt en Angelina Jolie. Angelina Jolie regisseerde het drama. Vanessa en haar vriend Roland besluiten samen te gaan reizen door Frankrijk. Gedurende hun reis lijken ze steeds verder uit elkaar te groeien, totdat ze terecht komen bij een rustige badplaats. Daar blijven ze hangen en raken betrokken bij de lokale bevolking.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers