De highlights van Q2 en CAZ

vrijdag 6 september 2019

De zondagavond bij Q2 staat vanaf 8 september in het teken van straf talent. De zender volgt om 19.35 uur de zoektocht naar de beste danser van de Verenigde Staten in het 15de seizoen van 'So You Think You Can Dance US'.

Om 20.30 uur gaan coaches  will.i.am, Jennifer Hudson, Sir Tom Jones en Olly Murs op zoek naar 'The Voice' van het Verenigd Koninkrijk met het laatste nieuwe seizoen van 'The Voice UK'.

Er staan twee Q-Movies op het programma bij Q2. Op zaterdag 7 september is er om 20.30 uur de tv-première van 'American Made', met Tom Cruise in de hoofdrol. De tv-première van 'Life' is op donderdag 12 september om 20.35 uur te zien, met de topcast Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds.

Q2 geeft op maandag 9 september om 22.50 uur een unieke kijk in het leven en de carrière van de populaire popster Katy Perry in de 'Qdoc - Katy Perry: Part of Me'.

Volgende week op CAZ:

Bij CAZ kan iedereen terecht voor heel wat filmklassiekers. Zo staat op dinsdag 10 september om 20.40 uur het Oscargenomineerde 'Cast Away' met Tom Hanks op het programma. Wie inspecteur Jacques Clouseau aan het werk wil zien, kan op vrijdag 13 september om 20.40 uur afstemmen op CAZ voor 'A Shot in the Dark', het tweede deel in de Pink Panther-serie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers