De krakers van CAZ

vrijdag 8 maart 2019

Op zondag 10 maart staat om 20.40 uur de actiefilm 'World War Z' uit 2013 met Brad Pitt op het programma. Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt voor het leger.

Geheel onverwachts breekt er een mysterieuze plaag uit in Amerika die de menselijke populatie razendsnel doet veranderen in moordlustige zombies. Wanneer de zombie-apocalyps alsmaar meer uitbreidt, moet Gerry niet alleen zijn eigen gezin beschermen, maar heel het land.

Op maandag 11 maart is er om 20.40 uur de komedie 'Spring Breakers' uit 2012 met James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens. Om hun Spring Break te kunnen financieren, beroven vier knappe studentes een fastfoodketen. De meisjes raken al snel op het slechte pad en leveren zich over aan drank, drugs en feesten. Tijdens een wilde fuif in een hotelkamer loopt het fout: ze worden gearresteerd. Wanneer ze voor de rechter verschijnen, blijkt tot hun grote verbazing dat Alien, een lokale crimineel, de borgsom heeft betaald. Hij neemt de meisjes onder zijn vleugels en bezorgt hen de meest hallucinante Spring Break ooit.

Op vrijdag 15 maart brengt CAZ om 20.40 uur de komedie 'Coming To America' uit 1988 waarin Eddy Murphy de rol van Akeem, kroonprins van Zamunda,vertolkt. De kroonprins is opgegroeid in ongekende luxe. Wanneer hij op 21-jarige leeftijd wordt voorgesteld aan zijn bruid weet hij na een kort gesprek dat zij niet de ware is. Akeem vraagt zijn vader toestemming om naar Amerika te gaan om daar een bruid te zoeken. Aangekomen in Amerika neemt de steenrijke prins samen met zijn bediende Semmi een arme levensstijl aan. hij wil namelijk een vrouw zoeken die op hem valt vanwege zijn persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers