De njam!-chefs zorgen voor 'Het Perfecte Feestmenu'
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door njam!. Want vanaf 12 december doen de njam!-chefs je de perfecte feestmenu's cadeau. Je kan elke dag genieten van onze njam!-chefs in feeststemming. Samen zorgen zij voor een compleet feestmenu.
Van voorgerecht tot dessert., want een driegangenmenu in elkaar boxen is niet niks. Maar als je jezelf aan drie gouden regels houdt, maak je helemaal zonder stress... Het Perfecte Feestmenu!
Piet Huysentruyt, Dominique Persoone, Julie Baekelandt, Johan Segers, Roger van Damme en Bart Desmit zorgen op hun eigen manier voor een feestelijke driegangenmenu dat aan deze drie gouden regels voldoet.
De gouden regels
1. Kies één gerecht dat je op voorhand maakt en dat afgewerkt klaarstaat in de ijskast.
2.. Ga voor één gerecht dat je op voorhand klaarmaakt en dat je enkel nog moet afbakken of opwarmen, zonder dat je erbij moet blijven.
3. Kies voor één gerecht dat je volledig kan 'mise-en-placen' en enkel nog moet assembleren.
Het resultaat? Een driegangenmenu zonder stress!
Aflevering 1. (12 december) - Bart Desmidt
Noordzeekrab met avocado - Stoofpotje van vis - Soufflé van chartreuse
Aflevering 2. (13 december) - Piet Huysentruyt
Tartaar van forel - Stoverij van varkenswangetjes - Tatin van vijg
Aflevering 3. (14 december) - Dominique Persoone
Gekonfijte zalm met wasabi - Kwartels met boschampignons en pasta - Crêpes Pavillon Montsouris
Aflevering 4. (15 december) - Julie Baeckelandt
Taartje van sardines - Portugese cataplana - Merengue met rode vruchten
Aflevering 5. (16 december) - Roger van Damme
Kipkroketjes met truffelmayonaise - Kip in de oven met frietjes - Chocomousse à la Roger
Aflevering 6. (17 december) - Johan Segers
Oesters ‘en gêlée’ – Ossenstaartsoep- Gegrilde griet met witloof
'Het Perfecte Feestmenu', vanaf 12 december van maandag t/m zaterdag om 17.45, 20.35 en 22.55 uur op njam!