De Zomer van 007 gaat verder op CAZ

vrijdag 20 juli 2018

Op zaterdag 21 juli staat om 20.40 uur de Oscargenomineerde misdaadfilm 'Prisoners' met Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal bij CAZ op het programma.

Hugh Jackman is Keller Dover, wiens zesjarige dochter Anna samen met haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een vervallen camper die in hun straat geparkeerd stond. Rechercheur Loki, vertolkt door Jake Gyllenhaal, leidt het onderzoek en kan de bestuurder van de camper inrekenen. Maar wegens gebrek aan bewijs moet Loki de verdachte weer laten gaan. Keller besluit het heft in eigen hand te nemen.

In juli en augustus is het De Zomer van 007 bij CAZ. Heel de zomer lang brengt de zender elke donderdag en zondag een Bondfilm, met Roger Moore, Timothy Dalton of Pierce Brosnan als geheim agent James ‘007’ Bond. Deze week staat Roger Moore centraal. Op zondag 22 juli trekt hij om 20.40 uur naar Thailand in 'The Man With the Golden Gun' en op donderdag 26 juli redt hij de vrije wereld om 20.40 uur in 'The Spy Who Loved Me'.

Op vrijdag 27 juli brengt CAZ om 20.40 uur de misdaadfilm 'Jack Reacher', de verfilming van het boek One Shot, met Tom Cruise in de hoofdrol. Wanneer een sluipschutter met zes schoten vijf mensen om het leven brengt, start een buitengewone zoektocht naar de waarheid. Jack Reacher komt hierbij recht tegenover een onverwachte vijand te staan.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers