De zomervakantie wordt leuker met Cartoon Network en Boomerang

zondag 30 juni 2019
Foto: © Media Tornado/ Boomerang 2019

'Craig van de Kreek' gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Zij beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp.

In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.

Nieuwe afleveringen van 'Craig of the Creek'!
Vanaf 8 juli, elke weekdag om 9.05 uur

In de afleveringen ontdek je geregeld nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

De gloednieuwe afleveringen zijn vanaf maandag 8 juli elke weekdag om 9.05 uur te zien op Cartoon Network.

Geniet van nieuwe avonturen van 'Ben 10'!
Vanaf 15 juli, elke weekdag om 20.15 uur

'Ben 10' is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

In de nieuwe afleveringen moet Ben o.a. van opa Max de Roestbak schoonmaken terwijl twee gemuteerde insecten van plan zijn om hem te stelen. Ben moet ze achterna voordat ze een onoverwinnelijk wormenmonster oproepen om Las Vegas te verwoesten!

Dansen met 'Teen Titans Go'!
Vanaf 1 juli, elke dag om 7.55 uur

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen van 'Teen Titans Go!' Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er echt uitziet… wanneer de cape uit gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen- en buitenshuis!

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het 'Teen Titans Go! Zomer Dansfeest', vanaf 1 juli iedere dag om 7.55 uur bij Cartoon Network.

Première: 'Taffy'!
Vanaf 15 juli, elke dag om 8.45 uur

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen... Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Mis de nieuwste Boomerang-serie niet en kijk op maandag 15 juli naar de tv-première van Taffy. Dagelijks om 8.45 uur, alleen bij Boomerang.

'Boomerang Zomerschatkist'
Vanaf 1 juli, elke weekdag om 13.25 uur

Zak onderuit op de bank en geniet van afleveringen van je favoriete Boomerang series! Iedere week staat er een nieuwe marathon voor je klaar, met het allerbeste van Boomerang tijdens de Boomerang Zomerschatkist. Kijk naar 'Bunnicula', 'New Looney Tunes', 'Pink Panther & Pals', 'Angelo Rules' en 'Mr Bean' deze zomer.

De Boomerang Zomerschatkist zie je vanaf 1 juli elke weekdag om 13.25 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers