Deze week op VTM

vrijdag 14 december 2018

Op zaterdag 15 december smeren de Barden Bellas opnieuw hun stemmen voor de tv-première van 'Pitch Perfect 2'. De a capellagroep, met o.a. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow en Hailee Steinfeld, is ondertussen afgestudeerd en hoopt een internationale wedstrijd te winnen.

Maar ze krijgen zware concurrentie van hun Europese rivalen. De sequel werd geregisseerd door 'Hunger Games'-actrice Elizabeth Banks, die ook zelf een rol vertolkt in de film.  

Sofie Dumont krijgt van maandag 17 tot vrijdag 21 december gezelschap van Bieke Ilegems en Erik Goossens in 'De Feestkeuken van Sofie'. Op het menu staan opnieuw de favoriete feestgerechten van de Vlamingen, met o.a. een garnaalcocktail, zalmtartaar en een kerststronk.

MNM-dj Julie Van den Steen heeft in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' op maandag 17 december een boodschap voor haar collega Peter van de Veire: 'Hij gaat veel te lang en te vaak naar het toilet, waardoor onze redactievergaderingen blijven uitlopen'. Tijd om hem eens te kakken te zetten! Ook een derde bekend gezicht in de aflevering: Guga Baùl wordt de stem van ALS-patiënt Antonio, die op termijn niet meer zal kunnen praten.

'Rijker dan je Denkt?' strijkt op dinsdag 18 december neer in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de BRAS Rommelmarkt. Het ideale decor dus voor een nieuwe schattingsdag, want getaxeerde voorwerpen kunnen meteen te koop aangeboden worden. De experts krijgen weer heel wat bijzondere objecten te zien: van een saxofoon van Adolph Sax tot een set gouden horloges.

Drie danscrews strijden op woensdag 19 december in de finale van 'Dance As One' voor de overwinning en de bijhorende hoofdprijs van 50.000 euro. Nog één keer gooien ze alles in de strijd om uitgeroepen te worden tot beste synchrone danscrew van de Lage Landen. Welke groep blinkt uit in de details? Wie danst het best als één?

Op vrijdag 21 december gaan team Dana, team Natalia, team Walter en team Helmut na de Blind Auditions elk met hun 4 talenten naar de Knock-Outs in 'The Voice Senior', een heel nieuwe ronde. In de Knock-Outs treden de 4 talenten van een team na elkaar op, maar slechts 2 van hen stoten door naar de grote finale van 'The Voice Senior'. Wie duiden Dana, Natalia, Walter en Helmut aan als hun finalisten?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers