Donderdag een laatste keer 'Alloo en de Liefde'

woensdag 6 juni 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In de laatste aflevering van 'Alloo en de Liefde' laat Luk Alloo een straffe madam aan het woord. De 52-jarige Inge uit Laakdal is een alleenstaande moeder van 2 kinderen die het huis uit zijn, 4 pleegkinderen met een beperking en ook 5 adoptiekinderen met een handicap.

Momenteel zorgt ze dus voor 9 kinderen in huis. 'Op m’n 16de werd ik voor het eerst zwanger, op m’n 21ste kon ik door omstandigheden geen kinderen meer krijgen. Maar het was niet af. Ik wist van jongs af aan dat ik minstens 6 kinderen wou, en ik wou een warm nest creëren voor hen. Ik word er kwaad van als mensen vragen of ik een instelling heb, ik ben gewoon mama.'

Luk Alloo kom in een gezellige bende terecht tijdens zijn bezoek, wanneer ook Inges biologische kinderen en kleinkinderen langskomen, en tevens een uitwisselingsstudente uit een kansarm gezin in Kroatië, die al 8 jaar kind aan huis is en in België studeert. Inges liefde is echter nog altijd niet op. Ze was ervan overtuigd dat de liefde niet meer voor haar was weggelegd, maar toch kwam er een man in haar leven die haar immense familie er graag bij neemt.

In Vanja’s leven is géén plaats meer voor een man. 'Nooit van mijn leven meer. Mijn liefde gaat volledig naar de dieren'. Na een moeilijke relatie van 21 jaar, zette de 48-jarige vrouw er een punt achter. Vanja speelde haar huis en zaak kwijt, en heeft haar dochter ondertussen ook al 5 jaar niet meer gezien. Om het gemis van haar dochter te compenseren, begon ze katjes op te vangen. Ondertussen houdt ze 15 poezen, enkele honden, en heeft ze een officieel asiel thuis. 'Dieren hebben me nog nooit pijn gedaan, buiten een beet of een krab. Mensen daarentegen kunnen heel hard kwetsen.' Daarnaast helpt Vanja ook kansarmen door hen gratis maaltijden voor te schotelen en te zorgen voor kleren. Ze huurt 8 garageboxen, zonder steun van de stad en is dus genoodzaakt mensen om giften te vragen. 'Een man moet je me niet toewensen. Wat ik zoek is iemand die me een boerderij wil verhuren om al mijn poesjes op te vangen'.

In Elsene klapt de 86-jarige priester Marc uit de biecht. Hoe staat hij tegenover het celibaat? Hoe beleefde hij vroeger seksualiteit? En nu, nu hij gepensioneerd is?

'Alloo en de Liefde', donderdag 7 juni om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers