Durft Gryspeerts de bom onder het cordon te ontmantelen? (preview!)

zondag 4 mei 2014

Explosief. Dat was wel het minste wat je van de 8ste aflevering van Cordon kan zeggen. Bram (Mathijs F. Scheepers) overleefde de brutale raid op het computerbedrijf niet, en Lex (Tom Dewispelaere) heeft bewijs gevonden dat de overheid zelf betrokken is bij de besmetting van het virus dat al honderden dodelijke slachtoffers heeft gemaakt.

 


In de voorlaatste aflevering op maandag 5 mei wil Lex dan ook koste wat het kost dat journalist Gryspeerts (Koen De Sutter) - tot nu toe altijd gebeten om de waarheid en de oorzaak van het dodelijke griepvirus publiek te maken - alle bewijsstukken publiceert. In de krant of op zijn blog, zolang het maar gebeurt. En liefst zo snel mogelijk, want hij is ondertussen uiteindelijk degene die buiten zijn medeweten mogelijk 'een uitroeiingskamp aan het bewaken is'.

Gryspeerts echter, wil eerst absolute zekerheid vooraleer hij dit explosieve nieuws naar buiten brengt. Maar ijskoningin Lommers (Mieke De Groote) slaat dubbel en dik terug.

Ondertussen wil Jana (Liesa Van der Aa) na de aanval van de junkies op haar kantoor, maar 1 ding: weg. Ook Ineke (Zoë Thielemans) die net bevallen is, wil haar baby zo snel mogelijk in veiligheid brengen buiten het cordon. Schoonmaker Sam (Geert Van Rampelberg) biedt hen een mogelijkheid aan om samen te ontsnappen, maar dat zal wel zonder de baby moeten...

'Cordon', maandag 5 mei om 21.40 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers