Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 12 juli 2019

Er was eens… de zesde week van 'Met Vier in Bed', waarin twee sprookjesachtige verblijven bezocht worden. Op maandag 15 juli worden de gasten in het hartje van Antwerpen ondergedompeld in de fantasiewereld van een prins.

Afsluiten doet 'Met Vier in Bed' donderdag 18 juli in de Nederlandse grensgemeente Bergeijk, waar een thema-B&B helemaal in het teken staat van een sprookje, waarin muizen de hoofdrol spelen. En alsof dat nog niet excentriek genoeg is, wordt er op woensdag 17 juli overnacht op de voormalige opnameset van de VTM-reeks 'Matroesjka’s', die omgetoverd werd tot een gezellig familiehotel.

'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 16 juli de adel aan de Cote d'Azur. Sommige prinsen en prinsessen kunnen immers niet meer teren op een familiefortuin en gaan in Frankrijk op zoek naar geld. Aan de kust schuimen ze zoveel mogelijk exclusieve evenementen af, waar ze kunnen netwerken met miljonairs. Op donderdag 18 juli is het bijna 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. In 'Telefacts Zomer' wordt een reconstructie gemaakt van de missie, met beelden van de NASA die nooit eerder getoond zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers