Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 16 augustus 2019

Op zaterdag 17 augustus komen de agenten van 'De Buurtpoltie' in een lastig parket in de tv-première van 'De Buurtpolitie - De Tunnel'.

In hun tweede langspeelfilm uit 2018 staan de agenten voor een raadsel wanneer ze in een woonwijk op een lange, diepe tunnel stuiten. Twee leden van Vlaanderen's bekendste korps raken zelfs in levensgevaar. 

In 'Goed Verlof', van maandag 17 t.e.m. donderdag 22 augustus, zorgen Tine en Guga voor originele vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Zo zoeken ze o.a. voor twee BFF's enkele adresjes in eigen land voor een memorabele citytrip en trekken ze er met moeder en dochter op uit in La Bella Italia.

'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 20 augstus de 17-jarige Abigail Manery, die wil meedoen aan de Miss Amazing-verkiezing in Amerika, een nationale wedstrijd voor kinderen met een beperking. Er wordt niet gekeken naar het uiterlijk van de Miss-kandidates, maar naar hun vaardigheden.

Op donderdag 22 augustus duikt 'Telefacts Zomer' in de luxewereld van het Savoy-hotel in Londen. Met prijzen tot 15.800 euro per nacht is dit hotel alleen maar weggelegd voor de happy few. Gasten krijgen er dan wel een koninklijke behandeling, inclusief een privébutler en een Rolls Royce met chauffeur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers