Ella Leyers en Karlijn Sileghem met gastrol in 'Connie & Clyde'

dinsdag 8 oktober 2013

De geur van patchoeli deed Connie Coninx (Eva Van der Gucht) vorige week al het ergste vermoeden: haar pappi is terug. Voor de 'Connie & Clyde'-kijker meteen de eerste kennismaking met Hugo Coninx, aka Luk Wyns, en zijn 'loempia'.

Op woensdag 9 oktober doen in de zevende aflevering twee nieuwe gastpersonages hun intreden: Ella Leyers als Connie's nieuwe klant Griet en Karlijn Sileghem als haar relatietherapeute Patricia.

Griet windt er geen doekjes om: ze wil een knappe man vinden met een heet lichaam. Connie is er echter rotsvast van overtuigd dat schoonheid binnenin zit. Griet is bovendien blind en dit is voor de koppige matchmaker de ultieme kans om haar minder populaire vrijgezellen van de hand te doen. Maar Griet weet heel goed wat ze wil, en sexy hartenbreker Jos (Guga Baúl) beantwoordt precies aan haar verwachtingen...

Vincents (Ben Segers) ster op de Hollywood Walk of Fame ligt in zijn ogen plots binnen handbereik wanneer hij de kans krijgt om een reclamefilm te regisseren. Zijn grote droom komt echter aan een zijden draadje te hangen wanneer zijn actrice het last minute laat afweten. Gelukkig is Peggy (Nathalie Meskens) er om hem uit de nood te helpen.

Terwijl Connie en Hans (Axel Daeseleire) hun huwelijksproblemen professioneel aanpakken met de ietwat excentrieke therapeute Patricia (een gastrol voor Karlijn Sileghem), tracht Pol (Tom Audenaert) zijn eigen crisis te ontrafelen. Wat scheelt er met de liefde?

'Connie & Clyde', woensdag 9 oktober om 21.20 uur bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers