Ella Leyers imiteert schoonbroer Simon van Bazart in 'Tegen de Sterren Op'

dinsdag 7 maart 2017

De tweede aflevering van 'Tegen de Sterren Op' werd alweer door meer dan een miljoen fans bekeken. (805.536 kijkers live +5 en nog eens 362.754 live +2 voor de herhaling op zaterdag).

Op woensdag 8 maart is een wel heel aparte rol weggelegd voor Ella Leyers als schoonbroer Simon, het lief van zus Olga Leyers.

De Belgische muzieksensatie Bazart reeg het afgelopen jaar de successen aan elkaar en won vorige maand ook nog eens vijf MIA's. Reden genoeg dus voor 'Tegen De Sterren Op' om de jongens eens uit te nodigen. Speciaal voor de fans brengen Mathieu (Jonas Van Geel), Simon (Ella Leyers, die de vriend van haar zus Olga imiteert) en Oliver (Guga Baùl) een bijzondere versie van hun grootste hit 'Goud'.

Sinds vorig jaar is Vlaanderens guilty pleasure 'Temptation Island' weer helemaal terug. Maar wie kan er de opvallendste figuren uit de eerdere seizoenen nu vergeten? 'Tegen De Sterren Op' vat de hoogtepunten van zeven seizoenen Temptation live in de studio samen, in drie minuten. Gringo (Jonas Van Geel), James (Chris Van Espen), Bjorn en Bianca (Guga Baùl en Tine Embrechts), Haroon (Ivan Pecnik) en Pommeline (Clara Cleymans) passeren allemaal de revue. Uiteraard voorzien van vakkundig commentaar van Annelien Coorevits (Clara Cleymans).

In 'Reizen Waes' was Tom Waes de voorbije weken op road trip in China. Ook de ploeg van 'Tegen De Sterren Op' volgde Tom (Guga Baùl) tijdens dat avontuur en zet nog even de hoogtepunten van die indrukwekkende reis op een rij.

Zondagavond was het zover: de ontknoping van 'Beau Séjour'. Nu de moord is opgelost, zal Kato (Clara Cleymans) helaas verdwijnen, maar niet voor ze nog een paar dingen heeft opgehelderd. Haar laatste woorden hoor je in 'Tegen De Sterren Op'.

'The Sky Is The Limit' is al vier seizoenen te zien op tv, maar nog nooit heeft één van de gezichten meegedaan aan 'De Slimste Mens Ter Wereld'. 'Tegen De Sterren Op' vindt dat de enige echte Michel Van den Brande die kans wel eens verdient. Daarom nodigt Erik Van Looy (Jonas Van Geel) hem uit om te strijden tegen nieuwe gezichten Dave Wauwermans (Ivan Pecnik) en zijn Kristina (Ella Leyers). Het spel wordt eerlijk gespeeld, en dus kreeg Michel de vragen niet op voorhand...

Woensdag 8 maart krijgen de fans ook de nieuwe rubriek 'Star War' voorgeschoteld. Daarin gaan BV's die in het verleden problemen hadden de confrontatie aan met elkaar. Ze krijgen de kans om voor eens en voor altijd uit te vechten wie nu eigenlijk gelijk heeft. En dat vechten mag je letterlijk nemen: een spectaculaire worstelmatch zorgt voor het verdict. Dat Regi Penxten (Jonas Van Geel) en Patje Krimson (Guga Baùl) geen beste maatjes zijn, werd de voorbije seizoenen van 'Tegen De Sterren Op' al duidelijk. Zij krijgen nu dan ook de eer om de eerste Star War uit te vechten. Wie zal een toontje lager moeten zingen?

8 maart is internationale vrouwendag en wie kan er nu meer te vertellen hebben over vrouwen dan De Romeo’s? In navolging van Kurt Van Eeghem in 'Iedereen Beroemd' hebben zij een belangrijke taaltip voor de kijkers: is het nu vrouwen, of vrouwtjes?

Geen mooier moment dan vrouwendag overigens, om een vrouwelijke '10de ster' te laten schitteren. En wat voor één: actrice Fleur Brusselmans vertelt enkele anekdotes over haar bijzonder trouwfeest. Op dat feest waren namelijk een paar straffe dames uit de Vlaamse showbusiness te gast.

Nog een straffe madam in de 'tête-à-tête' van deze week. Dana Winner komt gezellig keuvelen in een Limburgs onderonsje met… Dana Winner (Tine Embrechts).

'Tegen de Sterren Op', woensdag 8 maart om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers