'Familie' - INHOUDEN week 13

zaterdag 24 maart 2018

'Wils is dood.' De woorden van Marie hakten er vrijdag diep in. Op Lars én op de vele 'Familie'-fans. Hoe moet dat verder? Amélie worstelt met haar gevoelens voor Gino en ze probeert hem te beschermen. Patrick voelt zich niet goed en Ayo heeft een belangrijk gesprek. Niko en zijn jobstudente hebben een aanvaring. Gino wil vluchten met Amélie.

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 26 maart 2018 - aflevering 6139
Lars krijgt verbijsterend nieuws te horen van Marie. De politie wordt ingeschakeld. Ook Véronique stelt zich vragen. Ayo is gefrustreerd omdat hij maar geen nieuws krijgt over zijn familie. Evy schakelt Stan opnieuw in als fotograaf van Localscoop. Patrick heeft last van duizeligheid.

Dinsdag 27 maart - aflevering 6140
Lars en Peter zijn ongerust over Amélie. Quinten belt Zjef met de vraag om af te spreken. Stefanie maakt zich zorgen over Patrick. Ayo bereidt zich voor op zijn gesprek bij de dienst Vreemdelingenzaken.

Woensdag 28 maart - aflevering 6141
Lars legt een valse verklaring af bij de politie. Hij vraagt ook Véronique om voor hem te liegen. Sanne en Niko hebben een aanvaring. Amélie ontdekt dat Gino op de vlucht is. Ze wil hem helpen. Patrick probeert de familie gerust te stellen.

Donderdag 29 maart - aflevering 6142
Lars blijft zich vreemd gedragen. Hij verbiedt zijn werknemers om met de pers te praten. Stan schiet Evy te hulp. Peter en Amélie proberen Gino te lokken. Ayo wil niet dat Stefanie een advocaat voor hem regelt en betaalt. Niko houdt voet bij stuk.

Vrijdag 30 maart - aflevering 6143
Patrick denkt een advocaat gevonden te hebben voor Ayo. Alfons wantrouwt hem nog steeds niet. Mieke probeert op Niko in te praten. Inspecteur Scheerlinck organiseert een huiszoeking bij Fashion. Gino wil vluchten met Amélie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers