'Familie': week 42 (2019) - PREVIEW

zaterdag 12 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Een financiële uitdaging schrik Amélie niet af en Hanne komt handen te kort. Benny spelt Vince de les, Stefanie neemt een moeilijk besluit. Jan is opgelucht met het nieuws over Niko, Mieke neemt een besluit. Brigitte helpt Jonas, Lars doet Zjef nadenken over zijn relatie met Rudi.

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:  

Maandag 14 oktober 2019 - aflevering 6464
Amélie komt voor een grote financiële uitdaging te staan. Ze heeft er echter alle vertrouwen in. Ook Peter en Mathias krijgen belangrijk financieel nieuws te horen. Guido vindt dat Stefanie zich vreemd gedraagt. Door de afwezigheid van Rudi komt Hanne nog steeds handen tekort.

Dinsdag 15 oktober 2019 - aflevering 6465
Benny stelt vast dat Vince zijn teergeliefde dvd's met weinig respect behandelt en spelt hem de les. Véronique probeert verder op Cédric in te praten, maar Lars vindt dat ze haar zoon verstikt. Jenny en Benny vinden dat Brigitte zich vreemd gedraagt in het bijzijn van Jonas. Stefanie neemt een moeilijk besluit.

Woensdag 16 oktober 2019 - aflevering 6466
Amélie vraagt Peter om een gunst. Jan reageert opgelucht op het nieuws over Niko. Hij gaat meteen te rade bij Peter. Mieke wordt geteisterd door schuldgevoelens. Hanne heeft stress en werkt die uit op Quinten. Hij vindt dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Benny maakt Vince duidelijk wat de regels zijn.

Donderdag 17 oktober 2019 - aflevering 6467
Benny's woorden lijken tot Vince door te dringen. Mieke heeft een beslissing genomen, maar is bang voor de reacties. Zjef worstelt ondertussen nog steeds met zijn positie tegenover Rudi. Niko krijgt een belangrijk bericht. Brigitte besluit Jonas te helpen, maar Lars stelt zich vragen. Amélie werkt zichzelf in de nesten.

Vrijdag 18 oktober 2019 - aflevering 6468
Het nieuws over Niko en Rudi wordt met gemengde gevoelens onthaald. Véronique wil Cédric inlichten, maar die weigert naar haar te luisteren. Benny doet een ontdekking en wijst meteen in de richting van Vince. Lars zet Zjef aan het denken over zijn relatie met Rudi. Hij voelt ook Jonas aan de tand, terwijl Amélie volop risico's blijft nemen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers