Frietkanonnen en sushi van sprinkhanen in 'Amaro's Kooklab' op Nickelodeon

vrijdag 14 april 2017

Koken is helemaal niet saai en met eten kun je experimenteren! Dat laat kok André Amaro vanaf 15 april zien in 'Amaro's Kooklab', het nieuwe wekelijkse programma op Viacom-zender Nickelodeon.

Het motto van 'Amaro's Kooklab' is: lekker proeven, experimenteren, proberen en een beetje leren! Amaro is kok en kunstenaar en houdt niet van liflafjes, flauwekul en aanstellerij, maar van eerlijk en echt eten. Daarom gaat hij op zoek naar de verrassendste gerechten en maakt deze op geheel eigen wijze samen met kinderen. De bereidingswijze die hij kiest is vaak opmerkelijk en leuk: Zo maakt hij een frietkanon omdat hij niet van snijden houdt, gaat zelf garnalen vissen omdat de garnalen in de winkel niet vers genoeg zijn en maakt hij sushi van sprinkhanen, speciaal voor kids die niet van vis houden.


'Amaro's Kooklab', vanaf 15 april elke zaterdag om 18.30 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers