Geniet van Britse comedy bij CAZ

vrijdag 22 juni 2018

CAZ blijft inzetten op Britse comedy. Op zaterdag 23 juni start om 20.10 uur het derde seizoen van 'Blackadder' - 'Blackadder the Third' en op zondag 24 juni gaat om 20.10 uur het eerste seizoen van de Britse sitcom 'The Young Ones' van start.

Op 23 juni brengt CAZ om 22.35 uur ook de special over de MMA-fightnight van het jaar 'Cage Warrior 94' dat op 16 juni plaats vond in de Antwerpse Lotto Arena.

Op zondag 24 juni staat de avond in het teken van horror met om 20.50 uur de film 'Quarantine' over televisieverslaggever Angela Vidal en haar cameraman Scott die het brandweerkorps van Los Angeles volgen en na een noodoproep vast komen te zitten in een flatgebouw nadat de overheid het gebouw heeft afgesloten. Diezelfde avond volgt om 22.25 uur de tweede film 'Quarantine 2: Terminal' over een vlucht richting Nashville die in quarantaine wordt geplaatst nadat een patiënt ernstig ziek werd door een mysterieus virus.

Op maandag 25 juni brengt CAZ ter nagedachtenis van Michael Jackson die op 25 juni 2009 overleed de documentaire Michael Jackson's 'This Is it'. De docu schetst een intiem portret van de King of Pop.

Op dinsdag 26 juni staat om 20.50 uur de misdaadkomedie 'Dom Hemingway' met Jude Law, Richard E. Grant en Demián Bichir op het programma. Jude Law vertolkt de rol van de grappige en eigenwijze kluizenkraker Dom Hemingway. Nadat hij 12 jaar achter de tralies heeft gezeten omdat hij niemand wilde verklikken, is Dom opnieuw op vrije voeten. Hij is vastbesloten om beloond te worden voor zijn jarenlange zwijgen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers