Guga Bal doet Kobe Ilsen in 'Tegen de Sterren Op'

dinsdag 4 april 2017

Op woensdag 5 april is 'Tegen de Sterren Op' aan een serieuze mijlpaal toe: het 500ste typetje is een feit! Meesterimitator Guga Bal haalde het tijdens deze zeven seizoenen van de andere acteurs, met maar liefst 66 imitaties op de teller.

Het is dan ook niet geheel toevallig dat hij degene is die in de huid van de 500ste gelukkige kruipt. Zijn favoriete slachtoffers tot nu toe zijn o.a. Theo Francken, Adil El Arbi, James Cooke, Frank Bomans, Geert Hoste, Otto-Jan Ham en Sergio Herman, maar op woensdag 5 april kruipt hij in de huid van niemand minder dan presentator Kobe Ilsen. Een prestatie waarvoor Guga op gepaste wijze in de bloemetjes wordt gezet door de rest van de cast. Want de 500ste imitatie, dat mag al eens gevierd worden.


Kobe Ilsen en Danira Boukhriss (een nieuwe imitatie door Nathalie Meksens) zijn terug met een nieuw seizoen van 'Over Eten'. Ook in 'Tegen de Sterren Op' krijgen ze op woensdag 5 april wat zendtijd. Maar zijn Kobe en Danira eigenlijk wel geïnteresseerd in gezonde voeding, of is het iets anders dat hen aantrekt in het programma?

Tom Boonen reed zondag zijn allerlaatste Ronde Van Vlaanderen. De voorbije week was dus ook belangrijk voor zijn vriendin Lore (Tine Embrechts). Zij vertelt ons wat zij ervan heeft onthouden in een Kempisch getinte 'Vers van de Pers'.

Op VIER kan je binnenkort kijken naar 'De Leugendetector'. Daar kunnen duo's het meest eerlijke gesprek uit hun leven voeren, gekoppeld aan de zenuwslopende monitor. 'Tegen de Sterren Op' toont woensdag alvast beelden van de testaflevering met Karen Damen (Nathalie Meskens) en James Cooke (Guga Baùl), en ex-K3’s Kristel (Tine Embrechts) en Josje (Ella Leyers). Zal het een eerlijk gesprek worden? Of draait de leugendetector overuren?

De Rode Duivels maakten weinig indruk tijdens hun vriendschappelijke wedstrijd tegen Rusland vorige week. 'Tegen de Sterren Op' bemachtigde exclusieve beelden van een speciale aflevering van 'De Kleedkamer', waarin we een ontgoochelde Radja Nainggolan (Ivan Pecnik), Thibaut Courtois (Guga Baùl), Kevin De Bruyne (Jonas Van Geel), Dries Mertens (Clara Cleymans) en Yannick Carrasco (Chris Van Espen) aantreffen.

Bart De Wever had het als burgemeester van Antwerpen de afgelopen weken niet makkelijk. Dringend tijd dus voor wat me-time. Daarom gaat De Wever woensdag tête-à-tête met… Bart De Wever (Ivan Pecnik).

De afsluiter van deze zevende aflevering is een bijzondere preview. Studio 100 kondigde recent aan dat '40-45, De Musical' nog grootser wordt dan de spektakelmusical '14-18'. 'Tegen de Sterren Op' toont hoe het stuk er zou kunnen uitzien, met speciale rollen voor o.a. Gert Verhulst (Guga Baùl), Samson (Jonas Van Geel), Alberto (Ivan Pecnik) en K3 (Nathalie Meskens, Ella Leyers en Clara Cleymans).

'Tegen De Sterren Op', woensdag 5 april om 20.35 bij VTM.

tdso

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers