Haalt Team Life laatste ticket voor kwartfinale 'Dance As One' binnen?

dinsdag 27 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Als Life Compagnie haalden ze in 2016 de finale van 'Belgium's Got Talent' en één jaar eerder gooide hun danser Dieter Vandeputte nog hoge ogen in de liveshows van 'So You Think You Can Dance'.

Op woensdag 28 november waagt de Izegemse dansgroep Team Life haar kans in de laatste auditieshow van 'Dance As One'. Dat doen ze met hun funky moderne dans moves en met een opvallende nummerkeuze. 'Echt out of the box', klinkt jurylid Timor Steffens verrast. Is dat voldoende om het laatste ticket voor de kwartfinales van 'Dance As One' binnen te rijven?

Ook het Brusselse BE OWT hoopt met een originele aanpak door te stoten naar de volgende ronde. Captain Briana verhuisde een klein jaar geleden van Detroit naar België en bracht een nieuwe dansstijl mee: Afro-American stepping. Of wat Jan Kooijman omschrijft als body percussion: 'heel veel geluiden maken met je lichaam'. Dat daar helemaal geen muziek voor nodig is, bewijst BE OWT tijdens hun auditie.

De Nederlandse crews zijn alvast van plan om hun vel duur te verkopen in de laatste auditieshow. 'We hebben heel veel ervaring met synchroon dansen en wonnen veel wedstrijden omdat we super clean zijn', aldus captain Sergio van hiphopgroep The CDK uit Veldhoven. De verwachtingen zijn meteen hooggespannen. Ook Fresh Label Studios uit Heythuysen won al tal van hiphopkampioenschappen. Wie zien Niels Destadsbader en Nicolette van Dam naast The Revolutionary (BE), Oxygen (NL), Aira Ensemble (BE) en 2SDC Crew (BE) terug in de kwartfinale van 'Dance As One'?

'Dance As One', woensdag 28 november om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers