'Home and Away': week 34 (2019) - PREVIEW

zaterdag 17 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 19 augustus 2019 - aflevering 6983
Het is Maggies eerste dag terug op school. Ben voelt zich hier niet goed bij. Colby vertelt de waarheid aan Chelsea over zijn verleden met Dean. Intussen weet Dean geen blijf meer met Karen en laat haar opnemen.

Dinsdag 20 augustus 2019 - aflevering 6984
Chelsea heeft tijd nodig om na te denken na Colby's bekentenis. Coastal Breaks TV wil een interview met Brody over zijn nieuwe menu op het moment dat Raffy uit coma gehaald wordt. Leah komt met een oplossing, maar is die wel ideaal?

Woensdag 21 augustus 2019 - aflevering 6985
Raffy wordt uit coma gehaald. Later wordt ze gediagnosticeerd met epilepsie. Marilyn wil zich goed voorbereiden op Raffy's thuiskomst. Ondertussen maakt Brody het lievelingseten van Raffy voor Leahs vlog.

Donderdag 22 augustus 2019 - aflevering 6986
Robbo vindt het moeilijk om zijn beloftes te houden aan zowel Jasmine als Tori. Marilyn en John zijn teleurgesteld wanneer Raffy terug thuis gaat wonen. Maggie zoekt nieuwe uitdagingen.

Vrijdag 23 augustus 2019 - aflevering 6987
Dean en Colby ruimen Karens huis op. Hij vindt een aanwijzing in verband met zijn verleden. De IVF-resultaten van Tori zijn niet zoals gepland. Willow en Justin vinden eindelijk de tijd om samen te zijn, maar dat loopt niet zoals gepland.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers