'Home and Away': week 37 (2019) - PREVIEW

zaterdag 7 september 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 9 september 2019 - aflevering 6998
Raffy geeft haar vriendschap met Ryder een nieuwe kans. Dean begint aan een nieuwe job. Iedereen wacht vol spanning op de examenresultaten, maar die draaien niet voor iedereen goed uit.

Dinsdag 10 september 2019 - aflevering 6999
Ryder hoopt op een herkansing voor zijn examens. Mason neemt te veel hooi op zijn vork. De plannen van Maggie krijgen stilaan vorm.

Woensdag 11 september 2019 - aflevering 7000
Een belangrijke gebeurtenis zorgt ervoor dat Tori en Robbo naar elkaar toegroeien. Mason ziet in dat hij te veel hooi op zijn vork neemt en aanvaardt hulp. Maggie krijgt heel wat steun van de inwoners van Summer Bay.

Donderdag 12 september 2019 - aflevering 7001
De zoektocht van Colby en Chelsea naar Bella verloopt niet zoals gehoopt. Kan Jasmine Robbo vergeven voor zijn leugen? Dean maakt indruk bij zijn nieuwe werkgever.

Vrijdag 13 september 2019 - aflevering 7002
Robbo weet Jasmine te sussen. Chelsea en Colby gaan akkoord met het plan van Dean om Bella te vinden. Willow heeft het moeilijk met haar keuze om geen contact meer te hebben met Dean.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers