'Home and Away': week 38 (2019) - PREVIEW

zaterdag 14 september 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 16 september 2019 - aflevering 7003
Willow heeft het moeilijk en ook Justin ligt overhoop met zichzelf. Maggie heeft een idee voor een nieuwe inzamelingsactie voor het goede doel. Ziggy komt meer te weten over de problemen van Willow.

Dinsdag 17 september 2019 - aflevering 7004
Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en Raffy heeft groot nieuws. Familiale problemen verhinderen Justin om na te denken over zijn relatie met Willow. Maggie denkt na over de vlog van Leah.

Woensdag 18 september 2019 - aflevering 7005
Abbi blijft Raffy lastigvallen. Tori is nieuwsgierig naar het resultaat van de embryoplaatsing. Irene geeft een pakkende speech over haar strijd tegen kanker.

Donderdag 19 september 2019 - aflevering 7006
Robbo en Tori krijgen nieuws. Na haar aanvaring met Abbi vraagt iedereen zich af of Raffy's medicatie invloed heeft op haar gedrag.

Vrijdag 20 september 2019 - aflevering 7007
Dean ontdekt dat er een link is tussen Karen en Ross. Chelsea en Colby maken trouwplannen. Mason en Tori worden geconfronteerd met een overbeschermende Robbo.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers