Inhouden 'Home and Away' (week 46) online - preview!

zaterdag 10 november 2012

Vlaanderen blijft tuk op de verhalen uit Summer Bay. Dat zonnige kuststadje 'down under' vormt al jaren het decor voor 'Home and Away'. Deze Australische soap wordt al van bij de start, midden jaren negentig, uitgezonden door VTM en 2BE.

Maandag 12 november - aflevering 5491
Door de band tussen Brax en VJ voelt Elijah zich buitengesloten. Harvey en Roo beslissen om opnieuw op date te gaan. John en Gina bespreken of ze opnieuw kunnen samenwonen.


Dinsdag 13 november - aflevering 5492
Brax isoleert zichzelf van Leah en VJ. Het komt tot een gevecht tussen Heath en Liam. Op de koop toe ontdekt Liam dat Eddie zijn songteksten heeft gestolen.

Woensdag 14 november - aflevering 5493
April ziet hoe Casey en Henri met elkaar kussen. Colleen moedigt Dex aan om terug een relatie te beginnen met April. Irene en Eddie beslissen om elk hun weg op te gaan.

Donderdag 15 november - aflevering 5494
Sasha is helemaal opgewonden voor het proces, terwijl Ruby niet tevreden is met de keuze van Romeo om het kampioenschap over te slaan.

Vrijdag 16 november - aflevering 5495
Er wordt eindelijk een uitspraak gedaan in het proces van Sasha. Melissa, de ex-vrouw van Harvey, maakt haar opwachting in Summer Bay.

'Home and Away', van maandag tot vrijdag rond 18.25 uur op 2BE. Herhaling de dag nadien om 07.45 uur op VTM.

homeandaway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers