Jeroen Meus brengt de zomer op het bord in 'Dagelijkse kost'

zaterdag 20 juni 2015

Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.

Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

In de zilte omgeving van het zeewater kan je lekkers oogsten, zoals zeekraal en lamsoor. En als het aan Joost Bogemans ligt kunnen we heel wat meer zeegroenten leren kennen, zoals lepelblad of zeelavas.  Seppe Nobels en Rik Janssens delen een passie voor lekker eten en urban farming. Chef Seppe kweekt groenten en kruiden in z'n daktuin. Ze belanden samen met de stadshoning van imker Rik in zijn gerechten.  De zomermaanden zijn hét seizoen om rood fruit te snoepen. 'Dagelijkse kost' bezoekt Rudi en Karolien uit Kortessem. Zij telen de delicate frambozen.  Jeroen bakt pittige chorizoburgers en serveert ze met een zuiderse mayonaise. En hij zet vakantie-in-een-potje op de tafel, wanneer hij crema catalana met kiwi en limoen bereidt.


'Dagelijkse kost', zondag 21 juni om 18.00 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers