KADET brengt tv-première van Pokémonfilm 'Volcanion en het Mechanische Wonder'

vrijdag 18 november 2016

Op zaterdag 19 november zendt KADET de tv-première van de Pokémonfilm 'Volcanion en het Mechanische Wonder' uit. Een dag later, op zondag 20 november, brengt de zender een voorsmaakje van het nieuwe twintigste seizoen van Pokémon door de eerste twee afleveringen uit te zenden.

Het twintigste seizoen is ook een tv-première. Het vervolg van het twintigste seizoen volgt in 2017 bij KADET.

In de film ontdekt Ash de fabelachtige Pokémon Volcanion. Volcanion verafschuwt mensen en probeert weg te vluchten, maar beseft dan dat hij Ash nodig heeft. Ze komen aan in een mechanische stad waar de slechte minister een unieke uitvinding gestolen heeft: de 500 jaar oude Pokémon Magaerna. De minister wil de mysterieuze krachten van de Pokémon gebruiken om te heersen over het mechanische rijk. Kunnen Ash en Volcanion samenwerken om Magaerna te redden?

KADET brengt tv-première van nieuwe 20ste seizoen: 'Zon & Maan'
Na de tv-première op zaterdag brengt KADET op zondag 20 november de eerste twee afleveringen van het gloednieuwe twintigste seizoen van Pokémon: 'Zon & Maan'. Het twintigste seizoen is een vervolg op de Pokémonfilm 'Volcanion en het Mechanische Wonder'. Het verhaal speelt zich af in Alola en er zijn heel wat nieuwe Pokémon te zien: Oranguru, gebaseerd op apen die diep in de Alonabossen leven, en Passimian, een vechtpokémon. De andere Pokémon veranderen ook, want ze krijgen speciale Z-krachten.

Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.

'Pokémon 19: Volcanion en het Magische Wonder', zaterdag 19 november om 8.05 uur bij KADET.

'Pokémon: Zon & Maan' - seizoen 20, aflevering 1 en 2 zondag 20 november om 8.00 uur bij KADET.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers