Kanaal Z en Canal Z helpen kmo's op weg naar duurzaam energiebeleid

maandag 6 maart 2017

Vanaf dinsdag 7 maart start op Kanaal Z en Canal Z een nieuwe 'Z-Energy' reeks. Naar goede gewoonte brengen Kanaal Z en Canal Z in dit programma gesprekken met experts en reportages over hernieuwbare energie, energie-efficiŽntie, nieuwe technologieŽn en duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid en rationeler omspringen met energie is een zorg voor vele bedrijven. Bovendien moet er in het kader van regionale en Europese klimaatdoelstellingen energie-efficiënter worden gewerkt. Maar wie slim investeert, kan op diverse vlakken winnen: goedkopere energie, een rationeler verbruik en een lagere CO2-uitstoot bijvoorbeeld.


In de nieuwe 'Z-Energy' reeks willen Kanaal Z en Canal Z kmo's op het juiste spoor helpen met antwoorden op vragen als: Hoe kan u als bedrijf uw voordeel halen uit hernieuwbare energie? Wat zijn de nieuwste maatregelen rond energie-efficiëntie? Welke voordelen bieden technologieën als WKK en warmtenetwerken? En hoe maakt u werk van duurzame mobiliteit voor uw werknemers?

'Z-Energy' toont bedrijven die rolmodellen zijn op het vlak van energiemanagement en brengt duiding en tips, vanaf 7 maart opnieuw elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers