Kanaal Z en Canal Z helpen kmo's op weg naar duurzaam energiebeleid

maandag 6 maart 2017

Vanaf dinsdag 7 maart start op Kanaal Z en Canal Z een nieuwe 'Z-Energy' reeks. Naar goede gewoonte brengen Kanaal Z en Canal Z in dit programma gesprekken met experts en reportages over hernieuwbare energie, energie-efficiŽntie, nieuwe technologieŽn en duurzame mobiliteit.

Duurzaamheid en rationeler omspringen met energie is een zorg voor vele bedrijven. Bovendien moet er in het kader van regionale en Europese klimaatdoelstellingen energie-efficiënter worden gewerkt. Maar wie slim investeert, kan op diverse vlakken winnen: goedkopere energie, een rationeler verbruik en een lagere CO2-uitstoot bijvoorbeeld.

In de nieuwe 'Z-Energy' reeks willen Kanaal Z en Canal Z kmo's op het juiste spoor helpen met antwoorden op vragen als: Hoe kan u als bedrijf uw voordeel halen uit hernieuwbare energie? Wat zijn de nieuwste maatregelen rond energie-efficiëntie? Welke voordelen bieden technologieën als WKK en warmtenetwerken? En hoe maakt u werk van duurzame mobiliteit voor uw werknemers?

'Z-Energy' toont bedrijven die rolmodellen zijn op het vlak van energiemanagement en brengt duiding en tips, vanaf 7 maart opnieuw elke dinsdagavond op Kanaal Z en Canal Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers